HTML

Birka nép

A birka nép istenére esküszünk, esküszünk, hogy mindig birka nép leszünk! Küldjetek történeteket a birkanep@lajt.hu-ra!

Friss topikok

  • Foldes Gazda: @uni1002: Így igaz . Velem megtörtént ,hogy a munkaadóm ukázára orosz katonai járművel kellet utaz... (2014.04.24. 17:52) Hagymaszárat a birkának!
  • elkeseredett.polgar: Szerencse, hogy legalább blogok szintjén ismerjük egymást, így egyszerűbb volt ennek a kis "oktatá... (2013.05.08. 22:10) A birka házhoz száll
  • zellerlevél: Több, mint három év eltelt a poszt megjelenésétől, és semmi sem történt? (2013.03.24. 20:36) A koponyahiányos birka és az Optimális Családtervezési Modell
  • Gáb-orom: Jól esett volna egy kis forrás. Azt hiszem innen vannak, nem? puafesztival.hu/ (2012.08.31. 22:21) A birka párzik
  • Reactor: Ne is. Még a végén érvelned kellene. (2012.07.07. 16:20) Büdös birka

Linkblog

Zsuzsa mobilja

2009.08.15. 10:43 Strici

Zsuzsa sír. Legutóbb tíz évvel ezelőtt láttam sírni, amikor a legjobb barátnője felvágta az ereit, mert nem bírta tovább.

Azt persze nem tudom, hogy amikor Zsuzsának először kellett üzletbe mennie, sírt-e, mert lehet, hogy megrészegítette őt a lehetőség. A lehetőség, hogy kiszabadulhat a nyomorúságból.

Zsuzsa, ez az apró kis tündér, kicsit nehezen fejezi ki magát, ugyanis dadog.  Azt sem tudom, miért dadog. Már kislány korában is dadogott-e, vagy csak az intézetben nem figyeltek rá, netán a munkája miatt dadog, vagy a „barátja” verte-e néha félholtra – dadog. Így aztán nem sokat beszélgetnek vele, nincs is szükség sok beszédre: a francia három, az aktus négy, a komplett öt, jössz?

Ha azt kérdezitek, Zsuzsa szép-e, nem válaszolok. Mert gyűlölöm, amikor álszent felháborodottak szörnyülködnek azon, hogy "ezekért" a kurvákért ki ad pénzt, amikor…  Mert Zsuzsa csak kurva, az senkinek nem jut eszébe, hogy Zsuzsa is ember, és ezen belül NŐ. Ugyanolyan ember és nő, mint a (volt) házelnök, a trendi műkörmös titkárnő vagy az édesanyátok.

Azt mondják, hogy a szexuális prostitúció ősi foglalkozás. Azok mondják, akik megvetik a prostituáltakat, egyben igazolni akarják azt a mocskos üzletet, ami a prostitutor és a kliens között – tehát többnyire férfiak között – kötődik, és amelyben a prostituált az üzlet tárgya. Így vált Zsuzsából, az emberből és a nőből is tárgy. Értékes tárgy persze, termelő tárgy, olyannyira, hogy Zsuzsa egyik kolléganőjét a szülés után néhány órával kergették ki termelni a II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról, és senki nem fogta meg a kezét, hogy maradjon, mert a klinikai alkalmazottak féltették a saját életüket – és megszokták már az ilyesmit.

Zsuzsának persze nem ezen jár az esze, ő csak sír, és dadog mindenkihez, hogy mi történt.

Zsuzsa tehetetlenül sír, a tolvaj már messze járhat.  A tolvaj, akivel az imént üzletben volt, és aki a Hegedűs Gyula utcai szexvideó kabin sötétjében ellopta a mobiltelefonját.  

 Zsuzsa már az aluljáróba is sírva érkezett vissza. Félt, hogy a „barátja” megveri, félt, hogy hány extra-üzletet kell még lebonyolítania az új mobiltelefonért, ami számára munkaeszköz is, mert ezen keresztül felügyelik őt.

Zsuzsa az aluljáró rendőreinek is sírt egy sort, feljelentést akart tenni, mert ellopták a mobilját, benne egy csomó kuncsaft telefonszámával – Zsuzsának vannak vissza-visszatérő vendégei, akikre büszke, mert úgy érzi, jól dolgozott, és ezért szeretik őt. A rendőrök kiröhögték, majd pont egy mobil után futkorásznak, a járókelők meg értetlenül nézték, mit balhézik egy kurva a rendőröknek. Örüljön, hogy nem viszik be.

Zsuzsa sír. Szerette ezt a mobilt. - Nénénézd- mutatta mindenkinek, amikor megvette – szééép.

Zsuzsát kifosztották, ellopták tőle az egyetlen dolgot, amit még el lehetett lopni tőle.

Tőlünk mit lehet ellopni még ebben a kifosztott országban?

29 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://birkanep.blog.hu/api/trackback/id/tr11310410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.15. 12:01:47

A héten láttam, hogy a nyugatinál két lánynak is be volt kötve csuklóig a keze. Pedagógia?

index.hu/video/2009/07/30/szexmunkasok/

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.15. 12:08:01

a striciket kibelezve fellógatnám.

2009.08.15. 12:23:34

@Strici:
Meg van egy új lány is, nagyon helyes kis kokéró. Kíváncsi vagyok, a hr-menedzsereknek mennyi ideig tart majd belőle is egy csontsovány, ködös tekintetű baszódroidot kiképezni. Ja, és ő volt az egyik, akinek könyékig gipszben volt a keze. Lehet, ez a betanítás része. :((

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 05:27:16

Nem értem a férfiakat, sose is értettem őket.
Hogy veszik maguknak a bátorságot, hogy más embert tárgynak, jelen esetben szexuális játékszernek használjanak. Az, hogy fizetnek érte, az ugyanaz, mint amikor fizet valaki a dodzsemezésért. A dodzsem nem érző emberi lény, (bár ebben nem folytattam kutatásokat) viszont a nő, amint saját példámból tudom, igen.
És mielőtt még valaki minősítő jelzőket aggatna rám, nem, kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek.
Az pedig, hogy mások, az igény kielégítése miatt embereket rabszolgaságban tartanak, az bűncselekmény. A birkaság az, hogy ti meg én, és az egész világ ehhez asszisztál.

2009.08.16. 08:52:05

@miriamele:
Miért asszisztálna bármelyikünk is a prostitúcióhoz?

A férfiak meg azért használnak egyes nőket szexuális játékszernek, mert vannak nők, akik ebben partnerek. És nemcsak a brazil stricik által erőszakkal kényszerített hölgyek a rodán/Nyugatiban, ami tényleg bűncselekmény. Vannak nők, akik önként döntenek így: egyetemisták, fiatalok, akiknek elég jó jövedelme származik ebből. És akkor a burkolt prostitúcióról még nem is beszéltünk: kifeküdt/kiszopott állások, a "barátjukat" anyagi szempontok alapján megválogató hölgyek stb.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 10:31:22

@tff: mert nem lépünk fel ellene, és eltűrjük, hogy van. A másikat kihasználó párkapcsolat pedig nemcsak a nők részéről van jelen. Minden nő tudna mesélni olyan pasiról szerintem, aki ki akarta használni, persze ez fordítva is igaz.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.16. 13:09:59

@miriamele: egyszerűen azért, mert átlag férfi többet akar dugni, mint 1 db stabil partnerrel lehet.
Mondjuk ha egy nő önként vállalja, kényszer nélkül, akkor szerintem nem erkölcstelen.

2009.08.16. 13:33:24

@miriamele:
Na de hogyan lépjünk fel ellene???

Más: ezért is jó angolul tanulni. :)
www.youtube.com/watch?v=7nQ9lmriWOc

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 14:09:52

@peetmaster: ez nem így van. A nőket sem fából faragták, Ha nem akarnak, akkor ÚGY nem akarnak, egy kis lelkizés, szeretgetés, simogatás mindig beválik (szerintem) , viszont akkor energiát kell fektetni a kapcsolatba, örömlány látogatása esetén elég pénzt tenni bele, de az 1. a másik megvásárlása, lásd rabszolgaság, 2. nem tudom, mi örömöt jelent ( a leánynak biztos, nem az, akármit is alakít)

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 14:14:11

@tff: Azt nem tudom. Ha nem lenne kereslet, eltűnne a kínálat is, talán.
Az videó király! Egyszer egy plázában szólt hasonló, finom, fülbemászó dallam, iszonyatos trágár szöveggel.Először meglepődtem, aztán éktelenül röhögve távoztam. Egyedül voltam, jól meg is néztek.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.16. 15:27:13

@miriamele: kereslet mindig lesz. Egy férfinak elég, ha ránéz a nőre, sőt, néha a gondolat is elég, hogy "dugni kéne". Ekkor a fizetés egyszerűbb megoldás.
(Nem azért mondom, mintha járnék ilyen helyekre, de nem erkölcsi megfontolásból nem járok, hanem ibnkább gyávaságból.)
Gondolj bele, milyen nagy munka rávenni egy ismeretlen nőt, akit meglátsz az utcán, hogy lefeküdjön veled. (A nőknek könnyebb, ha nem nagyon ronda, elég leszólítania a férfit.)
Akinek nem megy ez, az nagyon frusztrált lesz, és csak a prostitúció létének gondolata nyugtatja meg: nem fog szűzen meghalni.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 16:13:25

@peetmaster: életemben egyszer akartam rávenni egy férfit...de nem jött össze. Csinos huszonéveske voltam, mielőtt még mást gondolnál, viszont a pasi bigott katolikus volt, és bűnnek gondolta. Na?
Egyébként pedig nem éppen az az egészben a legfőbb élvezet, hogy megdumáljuk egymást?

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 16:16:12

@peetmaster: És még egyszer. Gondolj csak bele, milyen lenne már, ha jönne egy közepes kinézetű csaj, és azt kérdezné tőled mennyi? És abba is gondolj bele milyen lenne az, ha nem mondhatnád, hogy köszi, most inkább nem, mert a megélhetésed, vagy az életed függne tőle. (Akkor sem, ha egyébként magadtól soha, azt a csajt nem)

váj mí 2009.08.16. 17:45:58

@miriamele:
Peched volt, hogy pont vallásos faszit fogtál ki. ;).
Egyébiránt meg, opcionális. Nem musz ezt a fajta melót választani. Én őszintén szólva, nem sajnálom, sem a prostikat (legyenek akár luxus, kocsisoros, aluljárós, lakáson-fogadós kategória), sem az erotikus masszőröket, sem a filmezésbe beszállókat. Senki nem kényszeríti őket erre a melóra, éppen úgy mint programozónak sem, bolti eladónak sem, titkárnőnek sem, tanárnak sem vagy ügynöknek sem.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 18:23:11

@váj mí: Ha te tudnád mekkora pech volt az!!! :-)))))
De, sajnos, igen. Sajnos nem opcionális. Még az elitebbje sem, hát még az országút mellettiek...
Az is megérne egy-két misét, (hogy stílusos legyek)hogy mennyit agymosnak válogatatlan eszközökkel, egy kislányt, amíg azt hiszi, hogy neki ez a sors jutott.

váj mí 2009.08.16. 18:45:33

@miriamele:
Őszinte részvétem :)
Mindazonáltal ezzel nem értek egyet. Luxuskurvák, erotikus masszőzök, filmezők, lakásban-fogadósok esetében általában önkéntességen működik a dolog. Beszáll-kiszáll alapon. Ezek nem igazán azok a kategóriák, amelyeknél a rossz arcú strici (nem személyeskedés ;) ) figyel a sarkon túl. Sok esetben nincs is strici, más esetben (lakásban-fogadós pölö vagy bárprosti) helyleadó van vendégforgalom után. Gyakran nőneműnek ;) Igaz, ezek a lányok/asszonyok/hölgyek nem is a cigányok illetve a "prolinak" nevezett egyszerűbbek közül kerülnek ki.
Az, amiről te írsz, és amit általában az emberek gondolnak erről a melóról, az leginkább a posztban megírt aluljárós történetekre igaz, ahol ha szétnézel a kínálat között, több barna arcot látsz, mint fehéret. És a fehéreket bár ne látnád, ahogy kinéznek ...

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 18:56:55

@váj mí: Életem (egyik) legnagyobb ledöbbenése az volt, amikor kb 6 éves angyalarcú állami gondozott leány azt mondta, hogy ő kurva lesz, ha megnő.
Igen nagy valószínűséggel az is lett, szerinted maga választotta?

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.16. 19:00:42

@miriamele: @váj mí: mondjuk én elhiszem a rémtörténeteket, és érzéketlenségnek tartom, amikor valaki nem sajnálja őket. Azért a szex mégis egy bizalmi viszony valakivel, és épp elég nehéz lehet bizalmi viszonyt színlelni pénzért.
(Mondjuk én meg a munkaadómban bízom meg pénzért, fujj.)
De az ideáltípus önkéntest akkor sem tartom erkölcstelen dolognak.
Ajánlom a következő posztot: idiet.blog.hu/2009/03/06/labhoz_ribanc_1
(ne ítélj elsőre a cím alapján).
A kurvaság bizonyos módon tiszteletreméltó dolog. Áldozat.

Egyébként @miriamele: próbálkozz másnál is, a nőknek mindig az kell, akinek nem kellenek :) (Szükség esetén itt vagyok én. Ahh, felajánlkoztam, fujj. :))
"Egyébként pedig nem éppen az az egészben a legfőbb élvezet, hogy megdumáljuk egymást?"
Ez akkor igaz, ha már volt annyi partnered, hogy +/- 1 nem számít már. Addig pánik, riadt kapkodás vagy reménytelen kétségbeesés van.

váj mí 2009.08.16. 19:04:02

@miriamele:
Hoppá, ha szociális hátteret is elkezdünk boncolgatni, akkor az messzire vezet majd.
Én 6 éves koromban állomási hangosbemondónő szerettem volna lenni, mert mindenki őt kagylózta, hogy mit mond. Mégsem az lettem ...
Különben, ahogy te, úgy én sem tudom, mi lett, és azt sem, hogy miért az lett. Ha kurva, hát az. Bolti eladóként vagy tanárként ugyanis jóval kevesebbet lehet keresni, a "lesz-e melóm holnap"-kérdés meg ugyanúgy játszik ...

váj mí 2009.08.16. 19:16:53

@peetmaster:
Vannak rémtörténetek, de nem minden történet az. A legtöbbje csak szimpla napi meló, ugyanúgy mint más. És bár érzéketlen vagyok ezek szerint, de én nem sajnálkozom. A sajnálat ugyanis átkozottul megalázó, szerintem. És nagyon-nagyon rühelleném, ha valaki sajnálkozna rajtam, mondjuk.
Választási lehetőség pedig mindig van. Tudnék pár példát mesélni, csak hát egyszerűbb naponta hazaküldeni a 60 eurót apunak és a kölyöknek, mint hazamenni, és elmenni pincérnőnek.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.16. 20:01:54

@peetmaster: Köszi szépen, de már nem aktuális.
Pánik, riadt kapkodás pedig szerintem azért van mert sok partner(vagy egy sem) nem egyenlő azzal a bizonyos eggyel.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.16. 20:22:52

@miriamele: a pánik azért van, mert a szocializáció azt várja el a férfiaktól, hogy minél több nőt szerezzenek meg. (Egyébként a szaporítószerveik is ehhez vannak méretezve.)
A nőktől meg azt, hogy legyenek hűségesek (az ő szerveik meg ahhoz).
A természet kicseszett mindenkivel, mert ugyanannyi férfi születik, mint nő, pedig a szerveik nem erre valók.

Strici · http://birkanep.blog.hu 2009.08.17. 07:32:23

Magyarországon a becslések szerint 50 ezer ember - 95%-uk nő - él prostitúcióból. Közel 90%-uk még az általános iskolát sem fejezte be. Az esetek elhanyagolhatóan kis részében nincs strici, csak nem látszik. A "szobáztatós" helyeken is így van.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.17. 08:07:47

@peetmaster: nekem semmi problémám nincs azzal, hogy mindenki mindenkivel... sőt még a legyet is röptében, kedves egészségére váljon. A problémám azzal van, amikor kettős mércét állítanak. Külön egyet a férfiaknak, külön egyet jóval kevesebbet engedve a nőknek, Illetve azzal, amikor az embert valaminek (tárgynak) és nem valakinek (embernek,személynek) kezelik.
Ide tartozik az is, hogy a férfiaktól ezt várják, a nőktől meg azt. Illetve, hogy a férfiak minden további nélkül lebüdöskurvázhatják a nőket, amely az én esetemben (anno) azt jelentette, hogy nem voltam hajlandó csak úgy, első találkozáskor, bemutatkozás helyett...stb.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2009.08.17. 08:09:07

@Strici: Én nem ismerem a statisztikákat, de azt tudom, hogy azok a leányzók az országút mellett nem jószántukból vannak ott.

igaziatommaki 2009.08.17. 14:00:05

@miriamele:
Már oda is pályázni kell, figyelsz Strici: fotó, nyelvtudás!!!(expressz.hu tele van hasonlókkal)
"Ha szertnél jó társaságban sok pénz keresni és ha szereted a luxust itt a helyed!Kezdök jelentkezését szivesen várjuk!Előny idegen nyelv masszazs tudás esetlegesen betanítunk.Fontos hogy kedves és igényes lény önmagadra és környezetedre.
Olyan hölgyek jelentkezeését várjuk aki : 18-25 éves korig, vékony testalkatu lányok,
Fényképes jelentkezésedet várom: ...@citromail.hu vagy 0670...munkanapokon"

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.08.17. 14:31:49

@miriamele: ezzel tökéletesen egyetértek, talán csak azt nem értem, hogy a "társadalmi elvárások" miért ez a kategórai.
Mondjuk azt nem nevezem társadalmi elvárásnak, hogy le kell kurvázni a szexszerető nőket.

doberman 2009.08.17. 21:30:29

Strici, ez az írás kicsit túl érzelgős lett... mostanában olvastad A halászó macska uccáját?
süti beállítások módosítása