HTML

Birka nép

A birka nép istenére esküszünk, esküszünk, hogy mindig birka nép leszünk! Küldjetek történeteket a birkanep@lajt.hu-ra!

Friss topikok

  • Foldes Gazda: @uni1002: Így igaz . Velem megtörtént ,hogy a munkaadóm ukázára orosz katonai járművel kellet utaz... (2014.04.24. 17:52) Hagymaszárat a birkának!
  • elkeseredett.polgar: Szerencse, hogy legalább blogok szintjén ismerjük egymást, így egyszerűbb volt ennek a kis "oktatá... (2013.05.08. 22:10) A birka házhoz száll
  • zellerlevél: Több, mint három év eltelt a poszt megjelenésétől, és semmi sem történt? (2013.03.24. 20:36) A koponyahiányos birka és az Optimális Családtervezési Modell
  • Gáb-orom: Jól esett volna egy kis forrás. Azt hiszem innen vannak, nem? puafesztival.hu/ (2012.08.31. 22:21) A birka párzik
  • Reactor: Ne is. Még a végén érvelned kellene. (2012.07.07. 16:20) Büdös birka

Linkblog

A birka párzik

2010.05.28. 22:18 Strici

De jó is volt régen, amikor a szülők még azt is eldöntötték, kivel kötheti össze életét a gyerek. De jó is volt régen, hiszen ez a hagyomány évszázadokon keresztül olajozottan működött.

Bár kétségtelenül voltak néha zavarok a működésben. Például sokan követtek el szerelmi öngyilkosságot. Például az intézményesített és a titkos prostitúció rendszere mintha azt bizonyította volna, hogy az erkölcsös urak és hölgyek nem kapnak meg mindent, amit a testük igényel.

De mindez már a múlté. Az emberek szabadon választanak társat, és szenvedik ennek a szabadságnak minden következményét.

Például azt, hogy nem találnak. Hogy egyre kevésbé találnak. Kalandot vagy kurvát igen, de társat…

Ha a magyarországi társkeresés sajátosságait vizsgáljuk, akkor a rendszerváltás óta eltelt időszak két előre látható és két meglepetésszerű új vonást mutat az előző korszakhoz képest.

Az egyik megjövendölt vonás a testiség immár teljes felszabadulása. Mind a férfiak, mind a nők esetében nyílt lett a szexuális igény, a társkeresési próbálkozások természetes része a testi kapcsolat.

A másik, amit előre lehetett látni, az a kasztosodás, vagyis az, hogy aki bármilyen más szempontból hátrányos helyzetben van, az a társtalálás szempontjából is hátrányos – fokozottan hátrányos helyzetbe kerül .

Nem lehetett viszont előre látni, hogy a társkeresés új formája, az internetes ismerkedés egyenrangúvá válik a hagyományosabb módokkal. Az egyik magyar társkereső oldal azzal dicsekszik, hogy regisztrált tagjainak száma egymillió fölött van – persze, egy személy több néven is regisztrálhat.

Végül a negyedik új vonás – ami nem független az előző háromtól – a nyom nélküli lepattanás. Ezen azt értem, hogy különösen a tizenévesek körében egyre gyakoribb a búcsúzás nélküli szakítás, az eltűnés.

Egy ilyen új helyzetben természetesen elkél a segítség. És az jön is csőstől. Különböző tanácsadó honlapok, fórumok, életmód magazinok, könyvek között válogathatunk, s ezek megpróbálnak meggyőzni minket arról, hogy 24 óra alatt nemcsak milliárdosok lehetünk, nem csupán profi programozók vagy egzotikus szakácsok, hanem elérhetjük a beteljesült szerelmet is.

Bár csábító, ne komolytalankodjuk el a kérdést, mert valóban tömegméretű a baj. Ezért először nézzük meg, kit is keresünk, ha társat szeretnénk találni? Bármilyen furcsának is tűnik, egyetlen szóval lehet erre a kérdésre válaszolni: az átlagosat. Azt, aki a legnagyobb biztonságot jelenti a számunkra. Azt a férfit, aki magasabb a nőnél; azt a nőt, aki nyugalmas családi fészket rak. Kemény? Hát még az milyen kemény, hogy státuszértékét tekintve a nők felfelé, a férfiak lefelé kutakodnak! A nők számára még mindig az a pasi a kívánatos, aki el tudja tartani őket, a férfiak számára pedig az a nő, aki ketrecbe zárható.

Tudjuk, léteznek kivételek is. Azok a birkák egészen biztosan kivételek, akik most ezt a posztot olvassák. Ők nem is szorulnak segítségre. Ők mind-mind kívánatosak, előnyös testalkatúak, kiegyensúlyozott és párkapcsolatilag örömteli tinikoruk volt, továbbá – nem utolsó sorban – sosem voltak anyagi gondjaik. Ők mindannyian kedvükre válogathattak a rajongóik táborából.

De most nem róluk van szó. Hanem a csúnyákról, a csöppet butuskákról, a bizonytalanokról, az ostoba szülők diktatúrája miatt szorongásosakról – azokról, akiknek kimaradtak a páros csavargások és a félszeg csókok, akiknek nem adatott meg, hogy azt higgyék: ők fedezték föl a szerelmet.

Ők a modern ismeretterjesztés céltáblái. Ők a magányipar fogyasztói. Őket változtatják át – mintha a kisugárzás attól függne, hány kiló gipszet öntöttek a pici cicikbe, avagy hogy milyen cipőben gáncsoljuk el a másikat tánc közben. Nem állítom, hogy egy jól felkent vakolat vagy egy divatos szemüvegkeret nem segítheti az ismerkedést. De. Segítheti. Meg néhány szövegpanel is kedvezhet; de azért ezeket röhögés nélkül aligha lehet elmondani.

Én legalábbis mindig a másik szemébe röhögök, amikor azt próbálom kimondani, hogy „Te más vagy, mint a többi nő.” Pedig nekem szerencsém van, mert  magabiztosan tudom, milyen a tökéletes férfiideál: torzonborz, lúdtalpas, nagyorrú, lapátfülű, 174 cm magas, egyre feljebb kezdődik a hasa, és idén februárban volt az 57. születésnapja.

Persze, azt írtam az imént, hogy ne komolytalankodjunk. És tényleg ne. mert megjelent egy új magányipari termék: az Intelligens Csajozás Menedzsment. Mozgalom is tartozik hozzá, a PUA mozgalom. A dolog arról szól, hogy hogyan kell művészien csajozni. A PUA  (pick-up artist) az Ismerkedő Művész. Aki „nem a csábításra, hanem a vonzalomra fókuszál”. Hogy mitől intelligens? Attól, hogy értéket képvisel. Tényleg, érdemes megnézni a PUA-magyar szótárban, mi is számít értéknek. Idézem, az intelligens helyesírási hibákkal együtt:

„Minden olyan külső és belső tulajdonság, ami egy adott nőnél vonzó. Vannak általános értékek amik majd minden nőnél érték (például: önbizalom, szociális intelligencia, más nők vonzódnak hozzád, férfiak vezetője vagy, hajlandó érzelmeit kifejezni (de nem kell mindig), hajlandó otthagyni bármikor a lányt (de nem szükséges))

És vannak értékek, amik az átlagtól, az általánostól eltérőek, vagy nagyon speciálisak.
Ezek sokkal kisebb jelentőséggel bírnak rövidtávú kapcsolatoknál, és van néhány, mint például a pénz kezelése, ami többet nyomhat egy boldog hosszútávú kapcsolatban.
Például: pénz kezelése, pénz mennyisége, hobbi, munka, humorérzék, hajszín, farokméret, egyáltalán a fizikai megjelenés.

Minél több, és minél minőségibb értékkel rendelkezel, és ezt képes is vagy megmutatni (nem feltétlenül szavakkal, sőt inkább nem úgy), annál több vonzalomkapcsolót indítasz be a lánynál, azaz annál nagyobb esélyed van, hogy vonzódjon hozzád. És így könnyebben tudsz a lánnyal szexuális, avagy párkapcsolatot kialakítani.”

Tényleg ne röhögjetek! Van ugyanis ennél durvább is. Lássuk hát!

„Férfi - Olyan hím, aki szexuálisan a női nemmel ellentétes.
Vonzó lehet a férfi már pusztán a megjelenésével is.
Nem a kinézetével. Rosszul kinéző, de jó belső megjelenésű
férfi simán lehet autentikus, és vonzó.
Jól kinéző, de belül rosszul megjelenő, magáról negatívat gondoló férfi sokkal kevésbé vonzó a nők számára. Ellentétben a férfiaknál általában sokkal többet számít a kinézet, mint egy nő esetében.”

Három a magyar igazság, lássuk, mi a toolbox?

„A csajokkal szemben állított célok eléréhez rendelkezésre álló erőforrások összessége, amik lehetnek mentálisak, személyesen fizikai, anyagi vagy külső tényezők (valós vagy szimulált). Ahogy egyre többet és többet tanulsz a felszedésről és csábításról, a teljes toolbox is nő és egyre jobbá válik a játéka, megtanulja, hogy a toolbox mely részei a legjobbak egy-egy meghatározott szituációban. Mint ahogy egy konkrét szituációhoz nincs szükség minden létező elemre a toolbox-ból, nem lehet minden szituációt egy féle technikával megoldani. Összegyűjteni és tökéletesíteni a toolbox elemeit az egyik része a fejlődésnek, tudni, hogy mit mikor kell használni pedig egy másik része.”

Ja igen, az Intelligens Csajozás Menedzsment – mint minden fontos dolog – az USA-ból érkezett. Nem véletlen hát, hogy még a szótárban is sok az angol kifejezés. Én kevéssé tudok angolul, ezért aztán azt hittem, hogy a lányt girl-nek hívják. Hát nem. Az intelligens, művészi csajozók szerint a lány a:

„target
A lány, akit zárni/csábítani akarsz.”

Noha már itt gyanakodhatnánk, ámde nemcsak fogalom-meghatározások vannak, hanem fórumok is. És mert a mozgalom – hangsúlyozom – hátrányos helyzetű fiúkat céloz meg, nézzünk bele egy ilyen fórumba:

„Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok! Ti járnátok egy tolószékes sráccal?

Ha nem: de mi van ha ez egy nagyon király tolószék, a legújabb és legdrágább modell?
Ha igen: És ha egy nagyon régi tolószék csikorgó kerekekkel? És ha a srác hirtelen felépülne csoda által akkor már nem is jönne be?”

....................

„Hát aranyozott tolókocsival biztos sokaknak bejönne”

....................

„Rögtön kiemelném az első kérdést: "Ti járnátok egy tolószékes sráccal?" -> nos, ha abban a helyzetben lennék, akkor sem a menő kerekesszékkel járnék, szóval az első felvetés "Ha nem..." kezdettel kissé furcsa, viszont a második is...ha felépülne, nyilván az csak pozitív lenne, ha már valaki beleszeret egy testi rendellenességgel élő emberbe, ugyanakkor szerintem a lányok többsége nem tekinti a kerekesszékes srácokat potenciális partnernek, ennek akár evolúciós okai is lehetnek...de egyszerű praktikus okokkal is könnyű magyarázni.”

....................

„én inkább úgy szoktam kérdezni, hogy: járnátok-e egy olyan sráccal aki egy sátorban lakik? Ha nem: De ez egy olyan sátor, hogy van benne plazmaTV a sarokban és ha kilépsz a sátorból akkor ott egy tó szóval még uszoda is van hozzá.”

Nem értitek, birkák, hogy ez mi? Dehogynem. Nem az intelligens csajozás művészete, hanem a durva megalázás módszertana. Mindjárt kiderül, hogy milyen célból. Előtte azonban ismerkedjünk meg a megközelítés három lépésével:

„Kezdés - felkészülés... ruhák, kellékek, egy szórakoztató párbeszéd kezdeményezése (erről szól az egész megnyitás)

Középrész - szórakoztató sztorik és rutinok alkalmazása, legyél humoros, magabiztos, a cikizéssel érd el, hogy ő hajtson rád, teszteld le őt (hagyd abba a beszélgetést, és nézd meg, hogy újrakezdi-e) és keress jelzéseket, hogy érdemes-e lezárnod a beszélgetést (úgymint: testi kontaktus, helyzet és testbeszéd, nevetés, stb.), általában 3 pozitív jelzés elég.

Befejezés - zárd le vagy ejtsd a jelzések alapján. Ha láttál 3 pozitív jelet, és nem zárod le a beszélgetést, akkor elveszhet a lehetőség. Döntsd el, hogy a telefonszámra, vagy csókra mégy-e. Ha sürget az idő, csak kérd el a számot... de próbáld meg szájon csókolni. Ha van rá mód, mindig a csókra menj!”

Mindezt lehet gyorsabban is, az úgynevezett hideg megnyitással:

„Férfi: Helló, engem Dávidnak hívnak, és téged?
Nő: (leggyakrabban) Johanna.
Férfi: Rendben, Johanna. Most, hogy már tegeződünk, mit szólnál egy dugáshoz?”

És megérkeztünk. Nincs másról szó, mint a prostitúcióról. Arról, hogy a nő csupán tárgy. És egy tárgy megérdemli-e, hogy meghívjuk egy italra?

„Rövidre fogva: semmi esetre sem. Ne ajánld fel azt, hogy veszel neki egy italt, és egyéb kívánságaival kapcsolatban se legyél engedékeny. ("Szomjas vagyok, Veszel valami innivalót?", stb...) Hogy miért? Azért, mert ha ezt teszed, akkor már kiszolgálod őket. A nők pedig csupán szánalmat és tiszteletlenséget tanúsítanak egy őket kiszolgáló férfi iránt.”

Természetesen a fórumok célja az, hogy a birkák vásárolják meg  a guruk tankönyveit, a profi Ismerkedő Művészek "színvonalas alkotásait, akik két év alatt háromezer csajjal smároltak. " Vegyenek részt a tanfolyamokon és a tréningeken. Egy-egy ilyen tanfolyam akár 150 000 forintba is kerül. S hogy mi a tematika?

„Ismerkedés fázisai, Önbizalom-növelés, Vonzalomkeltés, Komfort, Értékrend-Gondolkodás Átállítás, Beszélgetést Elindító Sablonok, Mex-Deluxe Speciális Technikák, Társadalmi Dinamikák, Szociális Programozás és Ennek Elkerülése, Különböző Set-ek, Szituációk Kezelése stb.”

De nem biztos, hogy tanfolyamra érdemes menni. Lehet, hogy a tábor olcsóbb. Az egyik táborban pl. a „Full pass VIP3” profi csajozótárssal mindössze 52 500 forint. Étkezés nélkül.  És csajok nélkül. Valahogyan azonban mégis lesznek csajok. Ja persze… hiszen a táborlakók profi csajozókká válnak néhány nap alatt, és a siófoki sétányon minden bige, bula, luvnya, csaj és főként target a karjukba fog omlani.

Vannak ennél is kedvezőbb árú, beetető foglakozások a Yes sörözőben. Hát… emlékeim szerint nem valami különleges a hely; tíz esztendeje az egyik első internetes társkereső, a Bulinet rendezte ott a találkozóit. Amelyeken nem volt belépő díj. De változnak az idők, a PUA mozgalom szerint sincs ingyenleves. 

„Ne csatlakozz a csajozós klubunkhoz, ha úgy gondolod, hogy kötelességünk lenne teljesen ingyen segíteni.”

 

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://birkanep.blog.hu/api/trackback/id/tr682039058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.28. 22:46:41

Ahh, Strici, köszönöm a posztot. :))

Amúgy érdemes poénból feliratkozni az ilyen PUA-oldalak hírlevelére, a múltkor például büszkén írták, hogy egy-egy "top pua" tanár (bocsánat, coach, mellesleg többnyire huszonéves gyerekek) több ezer eurót (!) is elkér egy néhány órás személyes tréningért. Belegondolni is rossz, hogy milyen fekete pénzösszegek foroghatnak itt...

Ja, és az internetes társkeresésről annyit, hogy szakításom után pár hónapja én ilyenen találtam egy olyan barátnőt (első próbálkozásra!), akivel kölcsönösen úgy gondoljuk már most, hogy le tudnánk élni egymással az életünket. Szóval nem lehetetlen. Csak keresztül kell látni a külsőségeken. :)

A Yes Pub meg szerintem nem rossz, csapolt fácán, és a belvároshoz képest nem is drága árak. Bár én kb. 2 éve voltam ott utoljára.

Strici, téged meg vigasztaljon az, hogy a nagy hasnak is vannak előnyei a csajozás szempontjából: pl. ha tűző napon szopatod a hölgyet, árnyékban lesz a feje. :)

A Tyne folyó déli partja 2010.05.28. 22:50:48

hogy te milyen termékeny vagy mostanában!:)
amúgy, a "más, mint a többinek" úgy általában nehezebb. pont azért, mert más, és a többség úgy áll hozzá, h. de hát miért nem vagy olyan, mint X? bezzeg Y! (mellesleg, egész gyerekkoromban ezt hallgattam. miért nem vagy olyan, mint a szomszéd?)

amúgy, ismerek egy olyat, aki bizony pocakos, és szintén idén februárban volt az 57. születésnapja, és nagyon jó fej. a kedvenc munkatársam volt. hímnemű.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.28. 22:55:50

sorban: olyan sátor, amihez van tó, meg uszoda. a) mindkettő minek b) a sátornak nem az a lényege, h. felszedhető, tehát simán elvihető egy tó partjára...
a többi meg röhej, és bizony meglehetősen közhelyes. és nem is társra megy...

A Tyne folyó déli partja 2010.05.28. 23:02:37

amúgy én olyat ismerek, (nem is egyet), akinek ez megy tanfolyam nélkül is:P

2010.05.28. 23:53:04

Amire én nem kaptam választ a PUA-oldalak olvasgatása kapcsán: ha pl. szórakozóhelyen elkezdi valaki a 3 mp-es szabály alapján baxtatni a lányokat (tehát mielőtt még kiderülhetne, hogy pl. az adott célhölgy férfipartnerrel jött-e), csak idő kérdése, hogy mikor fog a tisztelt PUA-kadét fejjel beleszaladni egy kivilágítatlan bárszékbe, ha sikerül "nyitnia" egy mufurc hangulatban lévő, gyúrtkopasz úriember hölgypartnerét. Az ilyen esetekre tanítanak valami megoldást a kurzusokon? Csak kérdezem...

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 00:06:13

@tff: esetleg az olyanokra, ahol a hölgy ilyen:) vagy van ilyen hangulatban...engem anno nehéz esetnek tartottak, kétlem, h. működne, amit tanítanak nekik.

Male39 2010.05.29. 00:21:19

@Animacs:

"amúgy én olyat ismerek, (nem is egyet), akinek ez megy tanfolyam nélkül is:P "

rám céloztál ugye, cukorfalat :D:D

MPL firstlady 2010.05.29. 08:02:10

ez beteges bazdmeg

fizetni tanfolyamot azért hogy felszedjen egy nőt?

miért nem megy inkább kurvázni?

abból is van drágább fajta, és rögtön megkapja azt amit akar, nem kell felesleges köröket róni

megnézném ezeket a pöcsöket élőben, mekkora műműjer mind

szánalmas

Strici · http://birkanep.blog.hu 2010.05.29. 08:33:02

@MPL Jolán: Mert valójában nem kurvát akar. Mert kudarcot kudarc követ, és mert azt hiszi, hogy valóban csak akarat és edzés kérdése, hogy találjon valakit. Aztán mégis csupán lenyúlják őt.

Nagyon régen, amikor még én se hittem, hogy lesz társam, gyakorta mondták nekem mások, hogy "Te olyan rendes, okos és jófej pasi vagy, biztosan sok lánynak kellenél". Ilyenkor megkérdeztem: "Neked kellek?" a válasz: "Ja, pasiként nem, de barátnak igen."

Egyébként elmehetünk megnézni őket. Fizeted?

kgart 2010.05.29. 10:28:44

Az "amúgy" az valaminek a cáfolatát, ellentetjét, más formáját bemutató fordulat. Ha valaki valamit állít, akkor azt értelmetlen "amúgy"-gyal kezdeni.
Arra is van példa, hogy a faluban elburjánzó "hallod" megszólításról leszokjon valaki, ezért reménykedem benne, hogy az "amúgy" is képes lesz kikopni azon emberek szóhasználatából, akik értik mit jelent.
ttf első hozzászólásának utolsó bekezdése pedig oly mértékben alpári és nem jópofa, hogy nem is olvastam tovább a hozzászólásokat.

2010.05.29. 10:41:47

@Strici:

"mert azt hiszi, hogy valóban csak akarat és edzés kérdése, hogy találjon valakit."

Nézd, az ismerkedési képesség valóban fejleszthető, és a nagy számok törvénye alapján ha 500 félrészeg lányhoz odamész egy diszkóban, még dugás is összejöhet. Akár. (NB. a pua célja hivatalosan NEM a felszedés, hanem maga az "ismerkedés", a "készségek fejlesztése", tehát ha nem jön össze semmi a csoda módszereikkel, akkor ne reklamálj. Cseles.) Más kérdés, hogy mi értelme van ennek?

Egyébként nagyon profi a reklámkampányuk: adott a célcsoport, a nőknél sikertelen fiatal felnőttek, akiknél ez esetleg később önértékelési zavarhoz, személyiségzavarhoz is vezet. Erre mit mondanak neki? Fizess, tesókám, és mi kiképzünk téged, igazi nagymenő leszel, egycsapásra társaság középpontja macsót csinálunk belőled, aki falja a nőket. (Ja, majd ha a pina dalol...) Hát lehet ilyen hirdetésnek ellenállni?

Csak az a vicces, hogy már tele van a csoda "titkos" nyitási módszereikkel a magyar nyelvű internet is, ezek azt hiszik, hogy a nőnemű homo sapiensek nem néznek videókat, és az utcán nem fogják átlátni ezeket a hülyeségeket, hogy miről van szó?

index.indavideo.hu/search/_Y3PDoWLDrXTDoXNha2Fkw6ltaWE-_/page/1

2010.05.29. 10:45:32

Ja, a legjobb a IV. videó, ez a csoda csábmester coach terepen, a Gödörben úgy beég a csoda módszereivel, mint a Reichstag. Persze megmagyarázza, hogy maga a hely szar az ismerkedésre. Biztos.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:12:13

@Male39_Ede: nem, olyanra, akit "élőben" ismerek:) vagy legalábbis valaha ismertem.:)

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:15:40

@Strici: nekem ezt úgy szokták mondani, (még 30-on felül is), h. "menj el valahova, jól nézel ki biztos nem lesz gondod az ismerkedéssel".
ja, csak hogy én nem úgy működöm (=életemben nem mentem arra, h. "valakit" felszedjek).
arról nem is beszélve, h. ebből mindig csak azt felejtették ki, h. tán nekem nem lesz megfelelő, akit felszednék...

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:17:34

@kgart: marhára nincs igazad, de sebaj, nem fogsz hiányozni senkinek.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.05.29. 12:28:33

szerettem a szűz internetet, ami még nem volt kommersz. amikor még az ilyen gecik otthon szövögették undormányos kis üzleteiket, és nem volt belelátásom a fejükbe.
randiguruk, a faszom.

ennek ellenére az asszonnyal icq-n ismerkedtem meg.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:28:44

aszongya:
gamelj, hozd magad state-be, jézusom!

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:36:16

jut eszembe, az egyik fent említett "természetes tehetség" csak szimplán odajött hozzám a strandon:) és bizony, beszélgettük, na és? nem jelent semmit, egyedül voltam, ő is, a padon, ahol ültem volt hely. na és, ebből még nem következik semmi.nem volt telefonszámcsere (nem is volt még vezetékes se nálunk), csak megbeszéltük, h. egy városban lakunk, zenéről beszélgettünk (koncert volt strandzárás után), ennyi.
aztán párszor véletlenül összefutottunk még a strandon, aztán otthoni szórakozóhelyen is. szó nem volt felszedésről.
a szórakozóhelyen meg, ami később nekem is törzshelyem lett, meg már eleve úgy ment az "ismerkedés", h. beszélgetett az ember bárkivel, aki mellé került, mindenféle csábítási cél nélkül is, rengeteg fiúismerősöm lett így, akiknek/akikről eszünkbe nem jutott, h. akarnánk valamit a másikról.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:38:39

ja, és úgy is oda szoktak jönni beszélgetni, h. volt barátnőjük, szimplán mert nem feltétlenül azért jöttek oda, csak látásból ismert, közös ismerős volt, stb. stb.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 12:55:08

a második videót (a tizenöt perceset) már nem bírtam végignézni, idegesít a kisfiú nagymenőségük.

2010.05.29. 12:55:20

@kgart:

Csak nem magadra ismertél? :)

Amúgy megmosolyogtatónak és gyerekesen sértődöttnek tartom, amikor valaki tüntetőleg beírja, hogy nem olvassa többet a blogot. Remélem, szegény Srici fel tudja majd dolgozni ezt a hatalmas traumát, és nem kell majd őt ma este leimádkoznunk a Szabadság hídról. :)

2010.05.29. 13:10:29

Van itt még érdekes anyag, az egyik magyar top pua terepen:
www.youtube.com/watch?v=8iKnmg_pubI&feature=related

Ez meg _nagyon_ brutál, látni kell, űberbeszarás XD:
"András vagyok. Nőcsábász. Húszmillióért jöttem..."
www.youtube.com/watch?v=fKLUNzV-CMY&feature=related

Kartal (rezervált) 2010.05.29. 13:15:51

@Strici: hogy én ezt hányszor kaptam meg! xDDD
Istenem, de keserves évek voltak! De végül csak elmúltak, most már több mint 6 éve vagyok együtt a párommal, és jól vagyunk.
A lepattanásról annyit, hogy elég rossz képet fest a fiatalságról, sőt a társadalom mai állapotáról a jelenség. Nem fontos a másik, nem fontos a problémamegoldás, nincsenek érzelmek. Lepattanok ha gond van, és kész. Tiszta pszichopata hozzáállás, semmi esetre sem vall egészséges erkölcsi, etikai, morális fejlettségre.

@Animacs: én is így vagyok, harminc elmúltam, mire találkoztam a párommal. De az a lényeg, hogy megtörtént.
A következő hozzászólásodhoz pedig annyit, hogy szerintem ez lenne a természetes. Ma annyira célratörő mindenki, hogy a teljesítménykényszer mérgezi meg az egész ismerkedést. Mintha valahol le lenne írva, hogy kötelező jelleggel minek KELL megtörténnie, és ha nem úgy megy minden, az illetőt főbe lövik. Miért nem lehet simán, lazán beszélgetni, ismerkedni, flörtölni esetleg, csak mert a másik rokonszenves? Miért kell kényszeresen hajtani a másik nemet? Ez már embertelen.

@tff: olvastam olyan terápiáról, ahol a srácot elküldték, hogy a diszkóban szedjen össze zsinórban 10 kosarat - no nem fonottat, hanem a lányoktól elutasítást. Egyszer sem jött össze neki, valaki mindig táncolt vele. Szóval tényleg fejleszthető a dolog, csak csinálni kell, és nem siránkozni.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 13:29:55

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): én ezért morgok a mindenféle társkeresők ellen is. mert nagyon erőltetett, ahelyett, h. simán beszélgetnének, mindkét fél azt figyeli, h. na, lesz-e belőle valami. pedig lehet, h. tök jó barátok lehetnének, de kizárólag többet várnak. körülöttem mindig is több volt a fiúbarát, mint a lány, úgyhogy ez nálam egyáltalán nem fura, h. valaki úgy jóbarát az ellenkező nem egy tagjával, h. nncs köztük semmi.

az utolsó bekezdésre: lehet, rossz lányokhoz ment oda:)

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 13:34:47

ja, még valami.én bárkivel elbeszélgetek, ha odajön hozzám, amennyiben nem bunkó, de továbbjutni már kissé nehezebb lesz...ezek itt azt hiszik, attól, mert odamennek valakihez, és az reagál a köszönésükre, már nyert ügyük van,és az ágyba lehet vinni őket???szánalmas. aki meg olyan, szintén szánalmas...
kb. olyan, mint mikor a skype-omon még nem jöttem rá, h. hol kell átállítani, h. ne írjon bárki, folyton jöttek araboktól, indiaiaktól megszólítások, és ha visszaírtam, h. szia, már azzal jöttek, h. de jó barátok vagyunk.

Kartal (rezervált) 2010.05.29. 13:47:13

@Animacs: az önbizalmat akkor is növeli... :)
És itt elsősorban az a lényeg.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 13:58:11

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): na jó, de ha ő azért jön oda,h. több is legyen, én meg leállok vele beszélgetni, aztán mégse lesz több, akkor koppan, nem? de nem értem, miért is kell egy vadidegennél erre menni, mikor kb.semmit nem tud róla...

Kartal (rezervált) 2010.05.29. 14:29:49

@Animacs: erről van szó. Lassan én sem merek szóba állni nőkkel, mert rögtön azt vágják le, hogy biztos csak ágyba vinném őket. Pedig roppant monogám alkat vagyok, esélytelenek lennének :)

A Tyne folyó déli partja 2010.05.29. 15:34:18

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): hát, én inkább úgy vettem észre, ez bizonyos férfiakra jellemző:)
márnint, h. azthiszik, h. ha szóba állok velük, az már zöld utat jelent.

a_tom 2010.05.30. 07:57:20

Egyszer én is ki akartam próbálni ezt a csajozás dolgot, de akkora a szerszámom hogy nem fért bele egyetlen toolboxba sem, így fel kellett adnom sajnos :)

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2010.05.30. 08:45:59

Úgy döntöttem, hogy reggelizés közben nem szerencsés felháborodni. :-)))))))))

2010.05.30. 19:08:17

@a_tom:

Figyelmedbe ajánlom a WinRar használatát nagyméretű állományokhoz. :))

A nagy farok legfőbb hátránya - mint a viccben a négernél -, hogy a hölgyek megijednek tőle, és nem akarnak szeretkezni veled, legfeljebb leszopnának. De hát azt meg magadnak is meg tudod csinálni.

Kono 2010.05.31. 13:19:38

"És megérkeztünk. Nincs másról szó, mint a prostitúcióról. Arról, hogy a nő csupán tárgy. És egy tárgy megérdemli-e, hogy meghívjuk egy italra?"

Kedveseim, amíg a nő nem ismeri az értékét, addig lehet tárgynak, vagy akár prostiként is kezelni.
Ha egyszer az ilyen top-nőcsábász találkozna egy ízig-vérig nővel, akkorát égne, mint a ház.
Ha mondjuk odamenne a feleségemhez, akkora pofont kapna, hogy eszébe nem jutna többet kérdezősködni. Vagy inkább kettőt: előbb egyet a feleségemtől, aztán még egyet tőlem :D

Sajnálom azokat a férfiakat, akiknek tanfolyamra van szükségük ahhoz, hogy szóba álljanak velük a nők. Velem ellentétben az ilyen PUÁsok soha az életben nem fognak arra ébredni, hogy minden egyes reggel egy gyönyörű nő mosolyog rájuk az ágyban, aki ismeri minden gondolatukat...
Egy élet is kevés, hogy egy igazi nőt valóban megismerj, nem hogy 3 perc.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.31. 13:31:09

@Kono: én csak simán kiröhögném őket...amúgy égett itt is a fent említett négyes videóban.

annál meg, ahol előadta magát, h. András vagyok,nőcsábász, aszongya valaki a hozzászólások közt: leégeti a Puásokat....égetik azok magukat eléggé.

Kono 2010.05.31. 14:21:38

@Animacs: Nem tudom megnézni, le vannak tiltva a munkahelyen.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.31. 14:46:17

@Kono: én is itthon nézem, nálunk munkaidőben az egész internet tiltva van, ilyeneket, mint videó, meg még ebédszünetben se tudsz nézni. blogokat sem. most itt munkaszüneti nap van.

2010.05.31. 17:45:15

Az egyik agysebész kölöknek az msn-ről kiderül a polgári neve neve, gugliztam egy kicsit, és lám-lám... Szépen kibújik a szög a zsákból, Nicholas Victor (ez az úriember a "vezetője" annak a nőcsábász-akadémiának, amelyiknél ez a három srác tanít) gyakorlatilag leírja, hogy ez az egész csajozós dolog csak egy orbitális internetes értékesítős átbaszás:
forcedmatrixabc.com/wp-tagoknak/marketing/7titok.pdf

2010.05.31. 18:14:22

Érdemes még megnézni a csetelő srác bemutatkozó weboldalát, már maga a dizájn is egy merénylet a jó ízlés ellen. Egy meg nem értett művész, aki úgy látszik, csábmesterként sikeresebb, mint filmrendezőként. Bár csábmesterként csak azt végzi, amiért megfizetik, de remélem, azért közben neki is kifordul a gyomra.

flea 2010.06.01. 11:26:27

Vannak, akik úgy elégítik ki az adrenalinigényüket, hogy gumikötéllel ugranak le hidakról meg tornyokból, vagy jetskiznek, vagy biztosítás nélkül másznak sziklafalakon, vagy ejtőernyőznek, vagy ezeket mind. Mások meg úgy, hogy azon sportolnak, hány nő áll velük szóba egységnyi idő alatt. (Lehet, hogy ezek egy része le is fekszik, de ez igazából mindegy, mert amelyik igen, az nem elég izgalmas -> no adrenalin, amelyik meg nem, arra sem szánnak több időt, hiszen a következővel való szóba elegyedés számukra izgalmasabb, mint egy alakulófélben levő ismeretség elmélyítése.) Hülye sport deformált személyiségű szerencsétleneknek, akik csak attól képzelik valakinek magukat, mert sikerült Pandacsöki Boborjánhoz hasonlóan kitalálni valamit, aminek a szabályai rájuk vannak szabva, mint a fedettpályás ki néz magasabbra verseny... pedig ha nem ezzel lennének elfoglalva, talán lennének is valakik tényleg...

Akinek meg az ilyen első lépések nem (sem?) mennek, azok meg fizetnek érte, hogy "eltanulhassák" (persze nem lehet, meg annyira nincs is mit, minthogy jó eséllyel a "tanulók" nem kizárólag első lépéseket szeretnének, az "oktatók" meg nem tudnak mást). Ez meg a hülyeségadó egy újabb formája, bár sajnos nem a legjobb helyre folyik be...

Hajlok rá, hogy ez az "annyira szánalmas, hogy kár róla tudomást venni" kategória. (Magam sem tudom, hogy akkor viszont minek szóltam hozzá?...)

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.06.01. 19:09:44

@flea: Pandacsöki Boborján nem talált ki semmit. Besenyő Pista bácsi, az edzője mondta neki mindig, hogy mit csináljon, mint ezeknek a coachok.

A Tyne folyó déli partja 2010.06.02. 23:20:15

na, mit találtam. egy nő véleménye.
www.youtube.com/watch?v=M0d6-x50tRg&feature=related

aztán megláttam, ki tette fel a videót...hiteles, amrhára...

2010.06.06. 18:59:59

Csak ilyen nővel ne kezdjen az egyszeri csábmester:
www.youtube.com/watch?v=ex0wdzDzPVM&feature=related

Gáb-orom 2012.08.31. 22:21:25

Jól esett volna egy kis forrás.

Azt hiszem innen vannak, nem?
puafesztival.hu/
süti beállítások módosítása