HTML

Birka nép

A birka nép istenére esküszünk, esküszünk, hogy mindig birka nép leszünk! Küldjetek történeteket a birkanep@lajt.hu-ra!

Friss topikok

  • Foldes Gazda: @uni1002: Így igaz . Velem megtörtént ,hogy a munkaadóm ukázára orosz katonai járművel kellet utaz... (2014.04.24. 17:52) Hagymaszárat a birkának!
  • elkeseredett.polgar: Szerencse, hogy legalább blogok szintjén ismerjük egymást, így egyszerűbb volt ennek a kis "oktatá... (2013.05.08. 22:10) A birka házhoz száll
  • zellerlevél: Több, mint három év eltelt a poszt megjelenésétől, és semmi sem történt? (2013.03.24. 20:36) A koponyahiányos birka és az Optimális Családtervezési Modell
  • Gáb-orom: Jól esett volna egy kis forrás. Azt hiszem innen vannak, nem? puafesztival.hu/ (2012.08.31. 22:21) A birka párzik
  • Reactor: Ne is. Még a végén érvelned kellene. (2012.07.07. 16:20) Büdös birka

Linkblog

A birka mobilja

2010.11.09. 00:32 Strici

Az ajándéknak szánt törülközőbe hímezte a fiú nevét. Nagyon készült a születésnapra, az első közösen ünneplendő születésnapra. Tortát is sütött, de az igazi meglepetés a mobiltelefon lesz. Érintőképernyős, gps is van benne, és roppant nagy a memóriája, hogy sok-sok zenét lehessen rátölteni. Fekete színű a mobil, mert a fiúnak ez a szín tetszik, és már régóta vágyódott egy igazán pasis készülékre. Nem volt könnyű feketét szerezni, bejárta a várost, mire az egyik boltban talált végre egy feketét. Vagyis nem a boltban talált, hanem az eladó szánta meg őt, és azonnal rendelt egyet a központi raktárból.  Volt hozzá töltő, adatkábel és headset is. Majdnem 15 ezer forintba került a mobil, de összekuporgatta rá a pénzt. Vállalt egy kis munkát a diákszövetkezetben.

A nyár közepén ismerkedtek meg egymással. Már régóta volt egyedül, hiányzott neki a társ, akivel megértik egymást, s akivel jó összebújni, szeretkezni is.
 
A szex valóban nagyon jó volt; hetente egyszer tudtak találkozni, mert a fiú egy másik város kollégiumában lakott. Ha találkoztak, szexeltek. A fiú soha nem mondta volna, hogy szeretkeznek, szerelmeskednek, mert szerinte ahhoz még föl kell oldódni, jobban kell ismerni egymást. Szexeltek.
 
Nem értette ugyan, hogy a fiú miért nem tud fölengedni, ellazulni, de nem szólt, mert így is minden gondolata a fiú volt. Esténként órákon át cseteltek, olykor virradatig. Csetelni is jó volt a fiúval, meg is van az összes csevegés, a kedveskedések, apró szivatások, szóviccek, képek, s a kölcsönös bókok, hogy fontosak egymásnak. Nagyon fontosak.  Nagyon-nagyon fontosak.
 
A születésnap – ez a szeptember eleji születésnap – volt a csúcs. Azt mondta a fiú, hogy sosem fogja kibontani a törülközőt a nejlonból, maradjon mindig olyan, mintha új volna. A tortától csokis lett a szája, különösen édes volt a csók. A mobilra gyorsan feltöltötték a kedvenc számaikat, a sztereó füles egyik füldugóját a fiú fülébe, a másikat az övébe dugták, így, közelre drótozva ültek egymás mellett sokáig, Olykor sms-t is küldtek egymásnak, hogy fontosak, nagyon fontosak, nagyon-nagyon fontosak. Meg mms-t, képet, ahogy hallgatják a muzsikát.
 
Boldog volt. Minden héten boldog volt, amikor szexelés előtt hallgatták a mobilt. Ami ugyan a fiúé volt, de úgy érezte, ez a készülék valójában a kettőjüké, az összetartozásuk bizonyítéka. Annak igazolása, hogy fontosak egymásnak. Nagyon fontosak. Nagyon-nagyon fontosak.
 
Aznap este is boldog volt, amikor a fiú sms-t küldött, hogy várja őt a cseten. Minden csetelés úgy kezdődött eddig is, hogy jött az sms. Mindig megvárta, mondhatnánk, kérette magát, de tudjuk, a fiú is tudta, hogy már ott ül a gépnél, és várakozik.
 
– Nem tudom, mi lesz a jövőnkkel – írta minden előzmény nélkül a fiú. Aztán mindenfélének lehordta őt, és közölte, hogy többé nem találkozhatnak.
 
Próbálta hívni a fiút a mobilon, de a fiú kinyomta a hívást. Dermedten, kábán ült a monitor előtt, nem értette.  Vajon mi történhetett, miért nem tudhatja meg már soha, miért ilyen durván… Hogy hogyan lehet, ha tegnap még fontosak voltak, nagyon fontosak, nagyon-nagyon fontosak.
 
Beírta a fiú címét a keresőbe, szinte öntudatlanul. Rákattintott a legújabb, eddig ismeretlen találatra:
 
„Eladó a képen látható, érintőképernyős, gps-es, nagy memóriájú fekete készülék. 2010. szeptember elején vásároltam, garanciával és tartozékaival (headset, adatkábel, töltő) adom, ára 10 000 Ft.”

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://birkanep.blog.hu/api/trackback/id/tr862435123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.11.09. 03:35:09

HALLOD EZ NAGYON KEMÉNY MEKKORÁT SZOPOTT MÁR A CSAJ!!!!!!!
DE NEM??
MEGÉRDEMLI HA ILYEN HÜLYE EBBŐL MAJD TANUL

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.11.09. 11:39:28

a szívizom az egyetlen izmunk, ami sosem regenerálódik az őt ért sérülésekből.

kisa 2010.11.09. 15:47:01

@Magyar Vitéz:
1. Miért kell kiabálni?
2. A poszt baromira nem erről szól. Illetve erről, csaképpen teljesen más aspektusból.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2010.11.11. 17:51:55

@Magyar Vitéz: Jó hozzászólás, gratulálok.
Szerintem inkább ne tanuljon belőle.

macska56 2010.11.16. 13:45:29

@Magyar Vitéz: "MEGÉRDEMLI HA ILYEN HÜLYE EBBŐL MAJD TANUL"... no persze. Mert az ember esze meg a szíve mindig ugyanazt mondja, nem?! Te még életedben nem hoztál hülye döntést valakiért, azért mert ragaszkodtál hozzá érzelmileg, mert bele voltál pistulva, hiába tudtad ésszel, hogy az illető nem érdemli meg? Mindenki átesik ilyesmin. És, persze, tanul belőle... De hogy megérdemli... ki a franc tesz ebben az életben bírává bárkit is bárki más fölött, hogy nagy pofával kijelentse: Megérdemelted!! Mert hülye voltál... Aki az életben soha nem volt még hülye a szerelemben, az nem is élt. Csak működött. Hogy valaki mikorra képes leszűrni a vele történt gazemberséget tapasztalattá, ill. hogy adott pillanatban épp hol tart ebben a folyamatban, az rá tartozik. És ezért senkinek nincs joga őt lehülyebarmozni.
Kicsit több emberséget és empátiát ebben az érzékeny témában!! Ha kérhetem. Úgy, egyébként a mobil eladása a szemétség csúcsa. Nyugodtan jelentkezhetne a lány vmelyik barátja a hirdetésre, hogy egy-két méretes maflással helyretegye a nagyképű fickó kihízott egóját.
Mert ő meg ezt ÉRDEMLI MEG. De tényleg.
süti beállítások módosítása