HTML

Birka nép

A birka nép istenére esküszünk, esküszünk, hogy mindig birka nép leszünk! Küldjetek történeteket a birkanep@lajt.hu-ra!

Friss topikok

  • Foldes Gazda: @uni1002: Így igaz . Velem megtörtént ,hogy a munkaadóm ukázára orosz katonai járművel kellet utaz... (2014.04.24. 17:52) Hagymaszárat a birkának!
  • elkeseredett.polgar: Szerencse, hogy legalább blogok szintjén ismerjük egymást, így egyszerűbb volt ennek a kis "oktatá... (2013.05.08. 22:10) A birka házhoz száll
  • zellerlevél: Több, mint három év eltelt a poszt megjelenésétől, és semmi sem történt? (2013.03.24. 20:36) A koponyahiányos birka és az Optimális Családtervezési Modell
  • Gáb-orom: Jól esett volna egy kis forrás. Azt hiszem innen vannak, nem? puafesztival.hu/ (2012.08.31. 22:21) A birka párzik
  • Reactor: Ne is. Még a végén érvelned kellene. (2012.07.07. 16:20) Büdös birka

Linkblog

Elfekvő birka

2010.06.18. 21:55 Strici

A férfi kinyitotta a szemét. A nő hirtelen megdermedt, majd rángatózni kezdett a teste.

Te anélkül mentél el, hogy az arcodon bármi látszott volna? Hogy bármilyen hangot kiadtál volna magadból?  Úristen, mi történt? Mi volt ez?

A férfi ismét behunyta a szemét. Hogyan is magyarázhatná el a nőnek, hogy életében először gondolt arra szeretkezés közben, hogy milyen jó is lenne, ha így halna majd meg. Ha amikor már biztos a vég, amikor már mozgásképtelen lesz, amikor már alig fog lélegezni, amikor fájdalomtól gyötört arca semmit nem fejez már ki, akkor a nő ismét fölé hajolna, a testük egybeolvadna, és a gyönyörrel menne el a világból

Olyan voltál, mint egy hulla. És most el is alszol? Mit képzelsz te? – kezdte rázni a nő a férfit.

A férfi hagyta, hogy rázzák, elengedte az izmait. Semmire nem akart, nem tudott reagálni. Még alig ismerte ezt a nőt, még csak kétszer voltak együtt, ennek következtében még minden tökéletes volt. Mint a haldokló utolsó perceiben, úgy pergett az agyában a film. Több film is egyszerre, afféle videoklip; életének jelentős és rég elfeledett eseményei váltották egymást. Nem uralta sem a testét, sem a gondolatait. Tehetetlen volt.

A nő felváltva simogatta és pofozta az arcát. Ő sem volt ura a helyzetnek. Az egyik pillanatban megalázva érezte magát, a másikban rajta is a halálfélelem lett úrrá. Rettegett, és ismét remegni kezdett.

Szóljál már valamit! Nem vagyok a kurvád, hogy csak úgy használj! Könyörgöm, mondj már valamit! Bármit, csak szólj hozzám!

A férfi agyában egy gyerekkori emléktöredék pergett. Nem tudja, ki lehetett az a lány, de mintha egészen eddig őt kereste volna, nem azt az immár idegent, akinek a hangja egyre távolibbá vált. Igen, ő volt az ideál, amit elnyomott magában, csak hogy legyen valaki, aki elfogadja őt.

A nő a férfi mellkasára hajtotta a fejét. Egyenletes, nyugodt szívdobogást hallott. Szótlanul és mérhetetlenül szomorúan kezdett öltözködni. Aztán halk lépésekkel kiment az ajtón; lassan, hogy ne zavarja a férfit, távozott.

A férfi még órákon át viaskodott a halállal. Váltakozva volt ez elutasítás és barátkozás. Sejtette, hogy most még nem fog meghalni, inkább csak egy jelzést kapott, hogy egyszer valóban vége lesz. Aztán magához tért, és elhatározta, tényleg keres valakit, aki legalább elfogadja őt.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://birkanep.blog.hu/api/trackback/id/tr342092578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.06.18. 22:54:08

nem jó öregnek lenni. de jól lehet romanticizálni a halálról, őszikék.

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2010.06.19. 09:14:12

@Bachterman: Mi csak pár évvel vagyunk fiatalabbak Stricinél, de a második tinédzserkorunkat éljük. :-))))))) Sőt, az első meg sem közelíti a mostanit.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.06.19. 15:42:25

@miriamele: akkor holnaptól csókolommal köszönök. ;)

miriamele · http://epreskert.blog.hu 2010.06.19. 21:16:59

Ne tedd. Amikor gyerek voltam, mindig azt mondtam magamnak, kétezerben 42 éves leszek. És azt gondoltam, addigra valami ősöreg mamuska leszek, aki a hamut is mamunak mondja. Nos, nem lettem. Sőt azóta már eltelt újabb tíz év, és lásd az előző bejegyzésemet. :-))))))))
Minden kornak megvan a maga szépsége.
(Meghalni, meg bármikor meg lehet, nem kérnek hozzá születési anyakönyvi kivonatot. Nem kellene démonizálni a halált. Az élet része, akár a születés, vagy a szeretkezés. Egyébként meg férfi sohasem tudja meg, milyen életet adni úgy, hogy még a 21. században, kórházi körülmények között is rámehet a saját életed. )

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.06.20. 15:42:38

nem démonizálom a halált. a halál csak egy sóhaj, egy lágy fuvallat.
a csókolomot meg megsmiley-ztam, így nem veendő komolyan.

A Tyne folyó déli partja 2010.06.20. 17:15:21

@miriamele: én tízévesen nem mertem tegezni a 18 éveseket, mert azt hittem,h. azok már felnőttek...
süti beállítások módosítása